Vrije tijd besteding

Gezelligheid  & Genieten

Zoekt u 'kompenei' om gezellig een kopje koffie te drinken of om samen naar het theater, de bioscoop of een museum te gaan?

Voor mensen die zich niet graag aansluiten bij grote georganiseerde groepen, maar wel behoefte hebben aan gezelschap, biedt Kompenei uitkomst.

 

De mensen van Kompenei komen graag naar u toe of gaan graag met u mee!

 

Klikt het tussen u en de medewerker van Kompenei, dan zullen wij regelen dat deze medewerker uw vaste contact blijft.

Samen naar Theater, Museum of Bioscoop

Als u een gezellige avond in het theater of de bioscoop wilt doorbrengen of naar een museum wilt gaan, dan is dat vaak niet mogelijk of ongezellig als u dat alleen moet doen. Misschien voelt u zich wel onveilig op straat. Met 'kompenei' voelt u zich meer op uw gemak en wordt het weer gezellig.


Samen op bezoek gaan

U kunt een medewerker van Kompenei vragen om u te begeleiden als u bij familie of kennissen op bezoek wilt gaan, naar het ziekenhuis moet of gewoon even eruit wil. Wij nemen daar graag alle tijd voor.

Steeds meer senioren rijden nog zelf auto, maar lang niet iedereen kan dat nog. Kompenei kan u vergezellen.


Samen boodschappen doen & samen eten

Voor veel senioren is het doen van boodschappen moeilijk en de motivatie om zelf te koken minder geworden. Daarbij horen wij vaak van alleenstaanden dat het erg ongezellig is om alleen te moeten eten.

Regelmatig komt het dan ook voor dat ouderen steeds minder aandacht geven aan het bereiden van de maaltijd. Voldoende voedingsstoffen en voldoende variatie zijn zeker op latere leeftijd erg belangrijk.


Het is leuk om samen naar de winkel te gaan en onder de mensen te komen. Voor mensen die geen behoefte hebben aan kookgroepjes en liever thuisblijven komt Kompenei graag met u de boodschappen doen, koken en ook samen genieten van het eten. Een paar uurtjes gezelligheid, lekker eten en een leuk gesprek over de kinderen, kleinkinderen of vroegere tijden.


Samen koffietijd

Met u samen op gezette tijden een kopje koffie drinken, over koetjes en kalfjes praten of als trotse opa/oma over de kleinkinderen opscheppen. Wij luisteren ook graag naar de verhalen over uw interesses, over vroegere tijden en uw belevenissen. De Kompenei medewerker komt graag naar u toe om te luisteren.