Huishoudelijke ondersteuning

Huishoudelijke ondersteuning

Wij komen samen met u de klusjes klaren, om uw zelfstandigheid en zelfredzaamheid zo lang mogelijk vol te houden.

 

Met een kopje koffie erbij maken we het gezellig!

 

Wij komen namelijk niet alles voor u doen. Wij komen helpen bij de dagelijkse zaken.

Indien echt nodig, kunnen we u zaken uit handen nemen. Doel is om zelfstandig en zelfredzaam te blijven.

VOORBEELDEN

HUISHOUDELIJKE ONDERSTEUNING

 

Samen boodschappen doen, koken en samen eten

 

Voor veel senioren is het doen van boodschappen, het zelf koken en alleen eten niet meer zo gemakkelijk en vooral ook ongezellig. Vaak is van alleenstaanden te horen dat op nummer één van hun lijst met ongezellige zaken staat; het alleen moeten eten. Regelmatig komt het dan ook voor dat ouderen steeds minder aandacht geven aan het bereiden van de maaltijd. Het gevolg is lichamelijke klachten als gevolg van slechte voeding of zelfs ondervoeding.

 

Het is leuk om samen naar de winkel te gaan en onder de mensen te komen. Thuis samen te koken en dan ook nog samen te eten. De medewerkers van Kompenei komen dit graag samen met u doen. Veel senioren hebben geen behoefte om deel te nemen aan bijvoorbeeld kookgroepjes maar blijven liever in huiselijke kring met persoonlijke Kompenei. Een leuk gesprek over de kinderen, kleinkinderen of over vroeger.

 

 

Huishoudelijke klusjes

 

Bij het ouder worden, is het voor veel senioren steeds moeilijker om allerlei huishoudelijke klusjes te doen.

De medewerkers van Kompenei komen u daar graag bij helpen. Tussendoor een kopje koffie en gezellig bijpraten over van alles en nog wat. Gezellig vertellen over uzelf, of over uzelf als trotse oma of opa, of over uw interesses. De medewerkers van Kompenei voelen een grote betrokkenheid bij ouderen en zijn vaak zelf senior, hebben kinderen en kleinkinderen. Zij begrijpen wat het ouder worden inhoud, hebben respect en geduld. Bij Kompenei staat u centraal.

 

Wensen of vragen?

Zijn er andere vragen of wensen die we hier niet hebben genoemd, dan horen wij dat graag.